October Brylle Convention


The Random Encounters will be congregating yet again this october. This time in the little township of Brylle, Funen.

As the pre-con information is entirely useless to most foreign people visiting the site, it will come in Danish.

Ja!

Indtil videre er følgende folk bekræftet til oktober Bryllecon:

Christian Bæ-k
Eskild Kaster Nu Messias
Jens Hollensen
Jonas Freakman
Michael Mør-banket
Thorbjørn Birger
Franz Kastbjerg
Peder Herlig

Der er flere invitationer ude, men lad os se hva’ det bliver til.

Så hva’ vil folk spille?

8 comments

 1. EPIC, og du skal lære mig det, Tordenbamse.-Blitzkreig Panzer, husk figurer!-Flere spændende 40k scenarier ;Rollespil, nu med lasguns og fraggrenades.For tiden er jeg mest hooked på mine riddere i WHFB, mine HORDES trolde rykker ikke rigtigt. Men jeg kan forstå at der er et helt stampede af HORDES spillere på vej? 🙂

  Like

 2. EPIC, og du skal lære mig det, Tordenbamse.-Blitzkreig Panzer, husk figurer!-Flere spændende 40k scenarier ;Rollespil, nu med lasguns og fraggrenades.For tiden er jeg mest hooked på mine riddere i WHFB, mine HORDES trolde rykker ikke rigtigt. Men jeg kan forstå at der er et helt stampede af HORDES spillere på vej? 🙂

  Like

 3. Hehe, ja!Jammen jeg og Christian er allerede begyndt at hype lidt Epic! Det har hjulpet gevaldigt, at der er et par nye spillere her i Århus, så jeg har ligefrem fået luftet lidt figurer. Jeg LOVER at lære dig det. Og det ER sjovt. Og jeg HAR figurer. :)Blitzkrieg – det er så som ovenfor med omvendte fortegn. Jeg vil nemlig mægtig gerne prøve det.40k Scenarier – Jeg kan nok alligevel ikke lade være! Chaos møder Indiana Jones tænker jeg!Og ja – Christian og Jonas spiller hordesmachine, så de har vel lidt med. Men som som altid aner man jo ikke hva' der ender med at ske og hordesmachine kan man jo spille til enhver andne lejlighed også. Jeg gad godt spille:1. Et gigalokæmpe starshiptroopers spil.. ved ikke helt hvordan og hvorledes. 2. Epic3. 2nd ed. – jeg overvejer at prikke til Nicolai og få ham til at lave et par opfølgere fra sidst som jeg kan slæbe med og styre. 4. warmaster.. as always5. blandet landhandel! Håber nogen andre laver noget scenarie/spil. Viser noget.

  Like

 4. Hehe, ja!Jammen jeg og Christian er allerede begyndt at hype lidt Epic! Det har hjulpet gevaldigt, at der er et par nye spillere her i Århus, så jeg har ligefrem fået luftet lidt figurer. Jeg LOVER at lære dig det. Og det ER sjovt. Og jeg HAR figurer. :)Blitzkrieg – det er så som ovenfor med omvendte fortegn. Jeg vil nemlig mægtig gerne prøve det.40k Scenarier – Jeg kan nok alligevel ikke lade være! Chaos møder Indiana Jones tænker jeg!Og ja – Christian og Jonas spiller hordesmachine, så de har vel lidt med. Men som som altid aner man jo ikke hva' der ender med at ske og hordesmachine kan man jo spille til enhver andne lejlighed også. Jeg gad godt spille:1. Et gigalokæmpe starshiptroopers spil.. ved ikke helt hvordan og hvorledes. 2. Epic3. 2nd ed. – jeg overvejer at prikke til Nicolai og få ham til at lave et par opfølgere fra sidst som jeg kan slæbe med og styre. 4. warmaster.. as always5. blandet landhandel! Håber nogen andre laver noget scenarie/spil. Viser noget.

  Like

KEEP ME GOING - POST A COMMENT!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s